За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Защо електрическите скутери са толкова популярни

Публикувана от: System 28/02/2019 0 Коментари Свят,Електрически скутери,

 

Вероятно вече никой не се учудва когато иновативни продукти като електрическия скутер стават супер популярни и търсени в цял свят, дори в България, и то в рамките, едва ли не на дни.

 

Първоначално погледнах на тях скептично

 

Поредното електрозадвижвано персонално превозно средство, подобно на електрическите скейтборди, ховърбордите, електрическите велосипеди, мотопеди и много други.

Малко ме дразнеше и наименованието тротинетка. Доста смешна дума е поне според мен. Когато обаче прочетох как Лос Анджелис и Сан Франциско са задръстени от тези електрически скутери ми просветна.

 

 

Разликата между тях и повечето от другите персонални електрически превозни средства е това, че те се управляват много лесно.

 

Докато при ховърборда и електрическия скейтборд са необходими все пак някакви умения, при скутерите балансирането е много по-лесно.

На практика всеки, от тийнейджъри до възрастни, могат лесно да се движат с електрическата тротинетка.

 

Стъпвате удобно

 

Повърхността за стъпване е покрита с шкурка предотвратяваща приплъзването на краката ви.

 

Балансът е елементарен

 

Имате кормило, което е много стабилна опора.

 

Колелата

 

Едновременно достатъчно големи за да преодолявате лежащи полицаи и неравности по улици и тротоари. В същото време гумите са достатъчно малки, за да управлявате по-лесно и да правите плавни завои.

 

 

Когато колелата са по-малки, дори да извиете кормилото по-рязко, няма опасност посоката на движение да се промени рязко. Затова електрическите тротинетки са толкова лесни за управление.

 

Към общата картинка

 

Добавете това, че са преносими и в момента можете да ги карате на улицата, по тротоарите, по велоалеите, и ще разберете защо в Щатите са такъв хит.

Вижте нашите модели електрически тротинетки за възрастни.

 

 

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече