За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Как се калибрира ховърборд

Публикувана от: System 28/12/2017 0 Коментари Съвети и поддръжка,Ховърборди,

Всеки ховърборд има нужда да бъде калибриран от време на време. Ако ви се е случвало да стъпите на ховърборда и да усетите, че едната степенка е по-наклонена от другата или пък при слизането от ховърборда той продължава да се движи, или колелата буксуват, значи е крайно време да го калибрирате.

 

Вижте също:

 

 

Това може да направи всеки, като следва внимателно описаните по-долу стъпки.

Ето как да калибрирате вашия ховърборд стъпка по стъпка:

 

1. Поставете вашият ховърборд върху хоризонтална повърхност в изключено състояние. Ховърбордът не трябва да се зарежда в момента.

 

2. Поставете двете степенки на ховърборда в абсолютнно хоризонтално положение, доколкото можете да прецените. Не трябва степенките да са наклонени напред или назад. Двете степенки трябва да са напълно изравнени една с друга.

 

3. Натиснете и задръжте бутона за включване за около 20-25 секунди. Ще чуете сигнал и е вероятно светлините да започнат да мигат учестено (в зависимост от модела). Продължавайте да държите бутона за включване. Мигането на светлините показва, че ховърбордът се калибрира.

 

4. След като преброите до 25 пуснете бутона. Калибрацията по принцип може да отнеме по-кратко време, но ако задържите бутона повече това няма да навреди на вашия ховърборд.

 

5. Изключете ховърборда.

 

Включете отново вашия ховърборд. Сега той е вече калибриран и готов за каране.

 

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече