За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Как се свалят мадами с електрически лонгборд

Публикувана от: System 19/01/2019 0 Коментари Истории,Електрически скейтборди,

Движа се с електрически лонгборд към центъра по велоалеята. Пресичам булеварда с борда в ръка, не само заради паветата, но и за да не подведа някой шофьор. Обикновено не очакват да се изстреляш напред, ако си на лонгборд.

 

Пресичането

 

Всеки шофьор очаква, че ти трябва време да стъпиш на земята и да се отблъснеш напред с лонгборда. Затова някои по-нетърпеливи шофьори решават да те изпреварят и тръгват да завият надясно преди теб, въпреки, че зеленото свети за пешеходците. Ако в този момент ти си решил да тръгнеш с борда, обикновено се изстрелваш напред преди осналатите пешеходци в групата и се срещаш очи в ичи с бързащия шофьор. Затова винаги пресичам пеша, а мисля така е и правилото по закон.

 

Малки улички

 

Както и да е, стигам до центъра и се шмугвам в малките улички, където съм намерил много бърз машрут до мястото, където искам да отида. Обикновено не ми обръщат много внимание. Аз съм просто една незабележима част от претрупания градски център. Рано е, задръстванията тепърва започват да се сформират, защото е събота.

 

Разговор в движение

 

От време на време обаче има хора, които остават втренчени в теб, извръщат глава, някои остават с отворена уста, а по-комуникативните веднага те заговарят. Какво е това, как се задвижва. Понеже вече ежедневно ми идва в повече да разяснявам, не ме разбирайте погрешно, просто извиквам в движение, че това е електрически лонгборд. Естествено последва въпроса, откъде съм го купил, но понеже вече се отдалечавам, извиквам нещо от сорта "От онлайн магазин..." и не съм сигурен дали са ме чули, защото човека е далече зад мен.

 

Малка звезда

 

Когато си в по-малък град обаче, ми се е случвало шофьори да забавят движение и да карат успоредно с мен, опитвайки се да отгатнат магията ми. Поздравявам ги с ръка, все пак, и завивам...а веднъж един направо ме поздрави с клаксон и започна да вика възсторжено през отворения прозорец. Яко е. Превръщаш се в малка звезда и можеш да си създадеш интересни нови приятелства. Въобще с електрическия ми лонгборд живота ми доста се промени, от гледна точка на преживявания, нови хора, нови места дори, за които не съм подозирал, че съществуват, защото ако се движиш само с кола в София, виждаш само една малка част от нея.

 

Девойката и лонгборда

 

FabTRAV е един от не много известните влогъри, които редовно снимат и тестват електрически лонгборди, но ми е един от любимите. Стана ми смешно, като гледах как успява да впечатли няколко девойки с електрическия си лонгборд особено, когато една от тях изруга на немски смеейки се. Вижте защо.

 

 

Вижте също:

 

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече