За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Публикувана от: System 27/11/2019 0 Коментари Нови продукти,Електрически скейтборди,

Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а два нови модела електрически лонгборди.

Електрическите лонгборди и скейтборди са високо-технологични продукти, супер забавни са и всеки може да се научи да ги управлява лесно. Буквално няма да искате да слезете, ако веднъж се качите.

Може ли обаче да се оправдае харченето на такава сума пари за електрически лонгборд, особено в българските условия на липса от достатъчно велоалеи и подходяща инфраструктура. Отговорът на този въпрос не е съвсем неочакван.

На пук на логиката

Е-Скейт София е сравнотелно нова компания предлагаща електрически лонгборди и скейтборди от наложени марки и производители. Съществува от 2015 г. Стартирахме с продажби само в чужбина. „Открихме, че в България има много фенове на електрическите лонгборди и пренасочването към продажби в България стана плавно от само себе си, без да сме го планирали.“ – Разказва колега от компанията.

Топ моделът

Най-успешният модел, предлаган от Е-Скейт до момента, е Kooboard Onyx – второто поколение на едноименния електрически лонгборд. Някои чуждестранни ютубъри (а и български), го сравняват с Boosted, но истината е, че са много различни. Имат приблизително еднакви характеристики, но електромоторите на Kooboard са интегрирани директно в колелата и нямат нужда от трансмисия или ремъци. Енергията се предава директно и така ефективността на батерията е отлична.

Сега компанията ни пуска по един модел нов модел електро-лонгборд на Meepo и Wowgo.

 

 

Цените

Въпреки цените си, електрическите лонгборди са вече популярни в страната.

Повечет от колегите от Е-Скейт разказват, че се интересуват от алтернативните спортове като цяло - скейтбординг, лонгбординг, кайт, сърф, ски или сноуборд; ако има адреналин и спортът ги събира заедно, значи от Е-скейт София са навити. Да караш електрически лонгборд, всъщност може да излезе по-евтино забавление в сравнение с някои от гореизброените спортове.

Оказва се, че и за Българските фенове цените на електрическите лонгборди не са пречка.

„Една голяма част от поръчките ни са от хора извън столицата“, споделя друг колега от компянията. “Това е логично, тъй като вече в много градове, увеличеният брой велоалеи предлагат отлични условия за придвижване и забавление.”

Едно от най-важните неща за всички нас от Е-Ескейт е безопасността.

 

Съветваме да карате своя електро-лонгборд само по велоалеи и места, където е безопасно за вас и пешеходците. Също така, винаги използвайте каска и протектори.

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече