За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Скейтборд / лонгборд видеа, които ще те шашнат тотално

Публикувана от: System 05/02/2019 0 Коментари Майстори на борда,Свят,

Когато не карам скейтборд, прекарвам доста време в Youtube. Поствам тукняколко видеа, които мен лично ме шашнаха, не знам за вас...

 

Един от новите

скейтборд постинги на Летиша. Топ скейдбордър родена в Бразилия, развила своята спортна кариера в САЩ и лице на известна американска компания... и на всичкото отгоре страхотно излъчване(типаж girl next door - някъде го прочетох).

 

 

 

 

Най-големия обществен скейт парк в Калифорния

Боже мили, не само че е огромен, не само, че е в Калифорния, но и е наистина уникален - басейни, снейк рън, фул пайп и сума ти препядствия. Не знам какво повече може да иска човек освен скейтборд под краката си и този парк на разположение.

 

 

 

Бъдете внимателни със своя скейтборд!!!

С това видео искам да призова всички амбициозни скейтъри да внимават и да проявяват повече търпение за своя напредък. Все пак правим всичко за удоволствие.

 

 

 

Джес

е един от откачените приятели влогъри на Casey Neistat. Ако не знаете кой е Кейси вероятно е защото не сте живяли на тази планета през последните 3 до 5 г.

 

В това видео са монтирали електрически скейтборд на рамка, на която е опънато килимче. Така Джес изглежда, че се носи налетящо килимче. Пълен идиот. LOL.

 

 

 

Сензацията от Южна Корея

Hyojoo Ko е много известна по целия свят. Тя е графичен дизайнер, но хобито и е лонгборда - основно фрийстайл и денсинг. Прави тези сложни движения да изглеждат като разходка в парка и изглежда сякаш дори не стъпва по борда. В това видео също разказва за приликите и разликите между скейтборд и лонгборд.

 

 

 

BATB X | Shane O'neill vs Sewa Kroetkov - Finals Night

Не е задължително да има препядствия или скейтпаркове за да практикуваш скейтбординг. Но само опитните скейтъри знаят колко време и усилия са необходими за да се постигне такова изпълнение на флат граунд трикове. Главозамайващо видео!!!

 

 

 

Скейт трикове срещу целувка

Реших да ви покажа този клип (вместо някоя фейл компилация), тъй като сметнах, че е по-добре взаимно да си даваме добър пример. :-)

 

 

 

С електрически лонгборд по най-стръмната улица в света.

Ако не ви се струва достатъчно интересно, имайте предвид, че става дума за изкачване. Този Evolve GT има два 3000W мотора. Брутална машинка със страхотен дизайн!!!

 

 

 

Спускане в Колорадо

Зак Мейтъм спуска с лонгборд едно от най-стръмните спускания в Колорадо. Скоростта достига до 70 mph, което е над 110 км/ч.

 

 

 

В час пик по 5то Авеню

Едно от любимите ми видеа...евър!!! Кейси и Джес с Boosted бордове в центъра на NYC. Трябва да се види.

 

 

Чао!

 

P.S. Ако пък сте гледали нещо по-интересно от тези видеа напоследък, поствайте долу в коментар. Считайте го като предизвикателство! :-P

 

 

Етикети: видео

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече