Как да се качвате на ховърборд по правилния начин
За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Как да се качвате на ховърборд по правилния начин

Публикувана от: System 29/10/2018 0 Коментари Съвети и поддръжка,Ховърборди,

Качването на вашият ховърборд може да бъде предизвикателство, особено ако го правите за първи път. Не се безпокойте. Ще ви бъде трудно само първите два три пъти. Карането на ховърборд е много интуитивно и лесно ще се научите. Веднъж свикнете ли с качването и слизането, останалото е като детска игра....Да всъщност то си е игра :-) Следвайте тези стъпки, за да предотврътите евентуално падане.

 

 

Ако сте начинаещ

 

При първото ви качване е добре някой да ви помага. Дръжте се да него и внимателно поставете единия си крак върху степенката. Петатаможе да стърчи съвсем леко. Като цяло петата трябва да е здраво стъпила на степенката.

 

След като сте стъпити така, натиснете леко така че да се включи самобалансиращата система. Натиснете леко, защото ховърбордът ще тръгне леко напред или назад. Така ще усетите баланса. След като установите ховърборда на едно място можете да се качите и с другия крак.

 

Не се пускайте още две три минути докато усетите как работи балансирането.

 

Слизането

 

Слизането е по-интересно. Ако не го направите по правилния начин вероятността да паднете е сериозна.

 

Важното правило е едно: винаги слизайте назад, никога напред.

 

При слизането стъпете с единия си крак зад ховърборда. Това ще ви даде възможност бързо да вдигнете и другия си крак веднага щом усетите твърдата земя под първия си крак.

 

Какво ще стане ако слезете напред?

 

Много по-трудно е да отделите втория си крак от ховърбора, ако решите да слезете напред. Възможно е да не успеете и да натиснете неволно степенката напред. Така ховърбордът ще тръгне напред и може да ви подкоси и така да паднете върху него.

Вижте също:

 

Оставете коментар

Вижте още:
Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

Тази есен: Два нови модела електрически лонгборди!

System 27/11/2019 0
Може би смятате, че Ноември не е най-удачния месец за пускане на нов модел електрически лонгборд в България, но това не е мнението на екипа на Е-Скейт София. Тази есен компанията ни пусна не един, а д...
Виж повече
Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

Ховърборд втора ръка: Заслужава ли си риска?

System 08/04/2019 0
Да, ховърбордите не са евтини и вероятно си задавате въпроса дали не е по-изгодно да купите ховърборд втора ръка. Такава покупка обаче крие редица рискове и ако все пак сте склонни да ги поемете, ето ...
Виж повече
Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

Тест и ревю на Koowheel Е1 електрически скутер

System 14/03/2019 0
 Ако имате индикатор за средна скорост в автомобила си вероятно сте обръщали внимание на средната си скорост в града. Обикновено не надвишава 20-30 км/ч. Това е заради честите спирания, чакането по св...
Виж повече