Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Как да направя поръчка?


Важно: Не се изисква предварително плащане. Чрез този онлайн магазин можете да изпратите поръчка към нас. Плащането се извършва чак след като сте получили избрания от вас продукт. Това важи без значение дали ще платите в брой или на вноски.


Поръчката става много лесно.

-          Отивате на старницата с избрания от вас продукт

-          Натиснете бутона "Добави". Можете да продължите да разглеждате други продукти и да добавите още продукти за покупка, като използвате същия бутон на всяка страница с продукт, който сте избрали.

-          След като сте готови с избора си на продукти и сте ги добавили във вашата кошница, отидете на меню "Количка", горе в дясно на вашия екран или телефонен дисплей. Оттам можете да продължите с към плащане, като натиснете бутона ""Поръчка"". Ще ви помолим да се регистрирате, но можете да направите и покупката като гост, без регистрация.

-          След това можете да изберете начина на доставка и плащане и накрая, след като приемете Общите условия за покупки, чрез избиране на съответната отметка, да ни изпратите вашата поръчка натискайки бутона ""Поръчай"".

-          Ние ще ви се обадим, за да потвърдим поръчката и ще ви информираме за останалото, както и ще уточним всички детайли, които ви интересуват.


Мога ли да платя по банка

Ако направите поръчка и желаете да платите чрез банков превод, е необходимо да преведете сумата на вашата поръчка по сметка на

E-скейт
ЕООД, ПИБ АД, кл. София, IBAN: BG90FINV91501017027210, BIC: FINVBGSF

като упоменете в основанието за плащане номера и датата на вашата поръчка. След получаване на плащането ние ще потвърдим вашата поръчка и ще стартираме процеса на доставка.


Колко струва доставката?

Осигуряваме доставка по Спиди, за цяла България.

За всеки продукт доставката е фиксирана сума от

- До ваш адрес - 19 лв

- До офис на Спиди - 12 лв


Доставката на налични продукти за България отнема до 2 работни дни, но също така зависи и от графика за доставки на съответното населено място.


Кога и как трябва да платя?

При плащането с наложен платеж товарителницата играе роля на касова бележка, тъй като Е-Скейт ЕООД има сключен договор със Спиди АД, за превеждане на наложените платежи по банков път. Гаранцията на закупения от вас продукт е валидна само с фактура и гаранционната ви карта, които са в кашона заедно с вашия продукт. Магазинът ни поддържа следните методи на плащане  - наложен платеж, по банков път, на изплащане


Покупка на вноски

-          Изберете продукт и натиснете "Покупка с кредит". Попълнете данните, изберете схема на изплащане и изпратете.

-          Служител на TBI Банка се свързва с вас за одобрение на вашия кредит.

-          При одобрение ви изпращаме документите и продукта. Вие разписвате документите и си взимате продукта.


Мога ли да видя предварително продуктите, имате ли физически магазин?

-          Продаваме продуктите само онлайн, за да можем да ви осигурим възможно най-ниската цена. Можете да разгледате наличните снимки видео, да се запознаете с характеристиките. Снимките отговарят напълно на продуктите. Можете да получите ясна представа за продукта и неговите възможности.

-         Независимо от това, изпращаме всяка поръчка с опция за преглед преди плащане. Ако поради някаква причина продукта не ви хареса, можете да го върнете веднага или в рамките на 30 дни, стига да не е ползван или разопакован. Ако желаете да върнете продукт, изпратете имейл на sales@e-skate.eu и ние ще се свържем с вас в рамките на до два работни дни, за да ви помогнем с връщането или замяната.


Къде са произведени продуктите?

-          Всички продукти предлагани на сайта са произведени в Китай, както и всички останали подобни продукти предлагани на световния пазар. Въпреки това Е-Скейт ЕООД предлага единствено стоки внесени от Европейския Съюз, а не директно от Китай. Така гарантираме, че продуктите са минали няколко етапа на проверки за съответствие с нормите за екологичност, безопасност и качество на Европейското и Българското законодателство. Това ни дава сигурност, че продуктите, които ви осигуряваме са проверени и оригинални.

-          Производителите, като Koowheel и Yuneec International, с които работим, осигурават най-високото възможно качество, сертификати, оригинални висококачествени компоненти и надеждност.

-          Компаниите доставчици предлагат международна гаранция.


Защо продукта ми има следи от разопаковане?


Ние проверяваме и тестваме преди да ви изпратим, всеки един продукт. Стандартно тестваме следните неща:

  •          Дали продукта работи нормално
  •          Дали отделните му елементи работят нормално
  •          Дали има транспортни дефекти
  •          Дали зарядното му устройство работи
  •         Дали има някакви видими забележки по корпуса му
  •         Други

Наш служител провежда тестовете и се разписва върху протокол (Контролен лист), който ви изпращаме заедно със закупения от вас продукт.

Правим всичко това, за да сме сигурни, че ви осигуряваме качествен и надежден продукт.


Безопасно ли е да изпращам личните си данни чрез вашия онлайн магазин?

Личните ви данни са напълно защитени съгласно Законона за защита на личните данни на Република България и изискванията според директивата на Европейския Съюз - GDPR. Ние няма да ги разкриваме пред трети страни освен, ако в този закон е предвидено друго. Сайта е базиран на платформа, която осигурява висока степен на сигурност на изпращаната от вас информация. сайта разполага с SSL Сертификат за криптиране на данните при получаване и изпращане. Ако имате каквито и да било притеснения, ви молим да се свържете с нас по посочение по-долу начини. Ако желаете вашият профил да бъде премахнат от системата ни, можете да го заявите на имейл:  Sales@e-skate.eu.


Как гарантирате сигурността на личните ми данни?

Е-скейт ЕООД е регистриран оператор на лични данни. Когато кандидатствате за покупка на изплащане, партньорите ни изискват вашите лични данни във връзка с одобрението на вашия стоков кредит. Е-скейт ЕООД има установени писмен вид процедури за работа с лични данни на нашите клиенти. До вашите данни имат достъп само оторизирани служители на Е-Скейт ЕООД. Вашите лични данни биват изтривани по сигурен начин веднага щом получим становището по вашия стоков кредит. По този начин гарантираме сигурността на вашите лични данни и спазването на всички законови изисквания.

Вижте повече тук.


Мога ли да върна продукт?

Да, ако продукта, който сте закупили не отговаря на очакванията ви, вие имате законово право да го върнете. Запазваме правото си да НЕ приемем продукти, които искате да върнете без да имат дефект, но са използвани. Приемането на вашата рекламация ще е възможно само, ако продукта е в оригиналната му опаковка и по него няма никакви следи от използване. Молим ви, преди да направите вашата поръчка, да се запознаете подробно с Общите Условия за ползване на сайта за повече информация. Ако искате да предявите рекламация, ви молим да го направите от меню Профил>Поръчки и рекламации или да ни се обадите на тел. 0878 172 905.


Осигурявате ли сервиз?

Разбира се. Ако продуктът е в гаранция и е установен производствен дефект, поправката, замяната и куриерските услуги са безплатни.

-          В малко вероятния случай на производствен дефект:

        Изпратете ни по имейл

        - Номер на поръчката, дата на поръчката и номер на фактура

        - Наименованието на модела

        - Кратко описание на проблема и кратко видео (например заснето на вашия телефон) в доказателство на проблема.


        В рамките на до два работни дни ще се свържем с Вас и ще ви разясним как да ни изпратите продукта и как ще си го получите обратно.Мога ли да се откажа от абонамента за вашия бюлетин?

Да, само трябва да ни уведомите по имейл за вашето желание.

 

 

 

 

Към продуктите