За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Компания

Е-Скейт София е един от първите онлайн магазини в страната, които предлагат ховърборди и електрически скейтборди. Не само, че познаваме в детайли продуктите, но и сме официални представители на топ световни марки като Koowheel, iScooter, Yuneec International и Omniboard.Е-скейт ЕООД


е една от първите компании на Българсикя пазар, която се занимава с продажба на електрически скейтборди и ховърборди.

Продуктите, които прелагаме са с най-високо качество, надеждност и безопасност, и са сертифицирани за Европейския Съюз и САЩ.

Нашите приоритети са да улесним достъпа на българските фенове до ховърборди и електрически скейтборди, които са едновременно качествени,

произведени от утвърдени компании и същевременно са на възможно най-добра цена.Ако сте фенове на новите технологии и когато избирате, не искате да правите компромис с качеството, значи сте на правилното място.

Ние харесваме електро-задвижваните превозни средсва от всякакъв тип и искаме да ускорим прехода към този алтернативен, много по-забавен и по-здравословен начин на живот.Подходящи за всички от деца на около 8-9 годишна възраст, до възрастни, ховърбордите са забавление, което показва, че не е кратка тенденция. 

Открийте близките вело алеи и отидете до парка с вашите приятели, това може да е началото на едно много забавно приключение. 


Към продуктите