Сигурност на личните ви данни
За да осигурявамe по-добро обслужване на клиентите ни, онлайн магазинът ни използва бисквитки. Научете повече

Сигурност на личните ви данни

Безкомпромисна сигурност за личните ви данни

 

Е-скейт ЕООД е взела всички възможни технологични и административни мерки, за защита на личните ви данни съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни на Република България и директивата на Европейския Съюз - GDPR. Ние няма да ги разкриваме пред трети страни освен, ако в този закон е предвидено друго. Сайта е базиран на платформа, която осигурява висока степен на сигурност на изпращаната от вас информация.

Сайтът www.e-skate.eu разполага с SSL Сертификат за криптиране на данните при получаване и изпращане. Това означава, че те не биха могли да бъдат достъпни за трети лица.

Ако имате каквито и да било въпроси, ви молим да се свържете с нас по посочение по-долу координати.

Ако желаете вашият профил да бъде премахнат от системата ни, можете да го заявите на имейл:  Sales@e-skate.eu.

 

Бисквитки

 

Този онлайн магазин използва бисквитки. Бисквитките са малки фрагменти информация поставяни на ва Те се използват, за да улесним достъпа ви до нашия сайт, влизането във вашия профил и правенето на поръчки. Също така бисквитките се използват за да ви предоставим персонализирани, според вашите предпочитания, оферти, промоции и намаления, както и за статистически цели.

 

 

Сигурност за личните ви данни при покупка на изплащане

 

Е-скейт ЕООД е регистриран оператор на лични данни. Въпреки това, настоящият регламент на ЕС, относно Общи правила за защита на личните данни налага нови изисквания към онлайн магазините, които оперират с лични данни на клиента.

Повече за този регламент можете да видите тук.

 

Когато кандидатствате за покупка на изплащане, партньорите ни изискват вашите лични данни във връзка с одобрението на вашия стоков кредит.

 

Е-скейт има сключени договори със своите партньори, в които недвусмислено са установени правила за осигуряване на сигурност за личните данни на клиенти, според изискванията на законодателството на Европейският съюз и Република България.

 

Е-скейт ЕООД има установени (включително в писмен вид) процедури за работа с лични данни на нашите клиенти. До вашите данни имат достъп само оторизирани служители на Е-Скейт ЕООД.

Вашите лични данни биват изтривани по сигурен начин веднага щом получим становището по вашия стоков кредит. По този начин гарантираме сигурността на вашите лични данни и спазването на всички нормативни изисквания.

Ако имате други въпроси, моля не се колебайте да ни попитате на посочените координати.

 

тел. +359 878 172 905

email. sales@e-skate.eu

 

 

 

 

 

Към продуктите