Красив, практичен, сигурен - новият ховърборд Koowheel K8 идва на приятно изненадваща цена

Публикувана от: System 18/07/2018 1 Коментари Нови продукти,Ховърборди,

 

700 000 продадени продукта само за последните 3 години. Това е равносметката на Koowheel, създателите на Kooboard и един от малкото производители на персонални електрически превозни средства, които поставят фокуса върху качеството, надеждността и на първо място сигурността на техните продукти. Това е наистина впечатляващо. Компанията продава продуктите си в целия свят и по всичко личи, че няма намерение да забавя темпото си.

Най-новия модел ховърборд от Koowheel - K8 обединява в своя дизайн опита на години разработки.

Повече проходимост

Наистина дизайнът е така направен, че долната част на ховърборда е плоска осигуряваща повече пространство и проходимост сравнима с тази при ховърбордите с 8 инчови колела.

Повече практичност

Ако сте носили ховърборд след като батерията му е паднала или след като безценното ви съкровище е заспало на задната седалка, след няколко часа игри в парка, то ще оцените това, че този ховърборд е с почти 3 кг по-лек от всички останали, които можете да намерите.

По-важното обаче е, че лекотата на Koowheel K8 го прави по-безопасен, по-лесен за управление и по-здрав.

 

Повече забавление

Две ярки LED светлини дават възможност за каране дори, коаго започва ад се стъмва. С този страхотен ховърборд ще ви забелязват от далеч, защото фаромете са в пъти по-ярки от декоративните лед елементи на обикновените ховърборди.

Наличен в три супер актуални цвята - черен, Cherry (череша) и Lemon (лимон), K8 си личи че има италианска жилка. Дизайнът, създаден от Италианска компания от Милано е дрзък, иновативен, но семпъл и стилен.

Повече сигурност

Компанията Koowheel залага изключително много на сигурността. Интензивни и автоматизирани изпитания на новите модели, пълно сертифициране на продуктите. 

Допълнителни технологии за сигурност в ховърборда - датчик за натиск в степенките, самодиагностика, защита от прегряване и претоварване и още много други, които можете да видите на страницата на продукта.

Определено според нас това е ховърборда на 2018та.

А като се добави и достъпната цена от 479 лв, тогава вече няма какво друго да се добави. :-)

И като че ли това не е достатъчно, ами сега можете и да го вземете само за 399 лв. Вижте го тук.

Нещо, което много ни въхновява, обаче, е мъдростта на нашите клиенти, които не искат да правят комппромис с качеството, когато искат да осигурят щастите на своите най-любими хора. 

Поздрави от нашия екип,

Е-Скейт

 

1 Коментари

alex burdzhiev:
07/08/2018, 11:39:57 PM
Отговор

leleleel

Оставете коментар

 

 

Вижте още:
Как да изберем подходящия модел ховърборд

Как да изберем подходящия модел ховърборд

System 02/04/2018 0
Получаваме много такива въпроси на нашата страница във Facebook. Как да изберем подходящия модел ховърборд. В тази статия можете да видите най-важните неща, които не трябва да пренебрегвате, когато ст...
Виж повече
Красив, практичен, сигурен - новият ховърборд Koowheel K8 идва на приятно изненадваща цена

Красив, практичен, сигурен - новият ховърборд Koowheel K8 идва на приятно изненадваща цена

System 18/07/2018 1
 700 000 продадени продукта само за последните 3 години. Това е равносметката на Koowheel, създателите на Kooboard и един от малкото производители на персонални електрически превозни средства, които п...
Виж повече
Как се калибрира ховърборд

Как се калибрира ховърборд

System 28/12/2017 0
Всеки ховърборд има нужда да бъде калибриран от време на време. Ако ви се е случвало да стъпите на ховърборда и да усетите, че едната степенка е по-наклонена от другата или пък при слизането от ховърб...
Виж повече
Ховърборд: Всички Ваши Въпроси от 2018 (И нашите отговори)

Ховърборд: Всички Ваши Въпроси от 2018 (И нашите отговори)

System 08/12/2018 0
 Натрупаният опит и мненията на колкото се може повече клиенти ни помогнаха да съберем на едно място всичко, което ви интересува за ховърбордите.Целта на тази статия е да имате бърз и лесен достъп до ...
Виж повече
5 факта за ховърбордите, които вероятно не знаеш

5 факта за ховърбордите, които вероятно не знаеш

System 10/11/2018 0
 Откакто ховърбордите се появиха на световния пазар някъде през 2014 популярността им не намалява. Дори обратното. Всяка година се появяват нови модели и дори се откроиха марки, които патентоват модел...
Виж повече